Αντί προλόγου

Φεστιβάλ Ολυμπίας 2014, Ομάδα Τέχνης Πάροδος, Ηλίας Πίτσικας

Ηλίας Πίτσικας, παιδαγωγός και εμψυχωτής θεατρικού παιχνιδιού

Με αφορμή το διαδικτυακό άνοιγμα της Ομάδας Τέχνης Πάροδος αισθάνομαι την ανάγκη να πω ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους δεκάδες συνεργάτες και φίλους της ομάδας για την πολυετή υποστήριξή τους στις κατά καιρούς ποικίλες δράσεις που σχεδιάσαμε και οργανώσαμε.

Το διαδικτυακό μας άνοιγμα καταγράφει ένα μεγάλο μέρος των δημιουργιών της ομάδας μας από το 1994, επικεντρώνεται όμως κυρίως στο σήμερα.

 
Μέσα από την ανάγκη αυτής της καταγραφής, σε προσωπικό επίπεδο δεν απέφυγα το ταξίδι. Όμορφες και ιδιαίτερες οι στιγμές, πλούσια τα συναισθήματα. Οι συνεργασίες, η από κοινού συστηματική προσπάθεια, η χαρά της δημιουργίας αισθάνομαι ότι με βοήθησαν να γίνω καλύτερος και να αποκτήσω γνώση.
 

 

Κλείνοντας αυτό το σύντομο σημείωμα, θα ήθελα και πάλι να πω ένα «ευχαριστώ» σε όλους τους φίλους με τους οποίους συνεργάστηκα από την ίδρυση της Ομάδας Τέχνης Πάροδος το 1977, και ιδιαίτερα στον καλό μου δάσκαλο και ιδρυτή της Παρόδου Λάκη Κουρετζή, που με μύησε στο θεατρικό παιχνίδι. Νιώθω τυχερός που μέχρι σήμερα είμαι συνοδοιπόρος του.

 

 

Ηλίας Πίτσικας

Καλλιτεχνική επιμέλεια της Ομάδας Τέχνης Πάροδος
 

Δείτε επίσης

.