“Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον”

"Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον"

Η Ομάδα Τέχνης Πάροδος το απόγευμα της Τετάρτης 22/2/2017 στην Αθήνα πλαισίωσε την εκδήλωση που οργάνωσε η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας (Γ.Γ.Ε.Ε.), και η Ελληνική Κοινότητα Αλεξάνδρειας, με τίτλο "Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον" .

Στην εκδήλωση ακούστηκε σε πρώτη εκτέλεση η μουσική που έγραψε ο Γιάννης Σφυρής για την ταινία μικρού μήκους, που σκηνοθέτησε ο Ανδρέας Οικονομάκης, με σκοπό την προβολή της Ελληνικής Κοινότητας Αλεξάνδρειας. 

Στην ίδια εκδήλωση προβλήθηκε και μικρής διάρκειας βίντεο με αναφορές σε δημιουργικές στιγμές των μαθητών των Ελληνικών Εκπαιδευτηρίων της Αλεξάνδρειας και του Καΐρου, που επιμελήθηκαν οι Λεωνίδας Τσαγανός, Δημήτρης Καρατζάς και Γιάννης Μπρουκλόγιαννης, κατά την διάρκεια της επίσκεψης μας στην Αλεξάνδρεια για τις "Ημέρες Χαράς και Δημιουργίας" του 2016.

Να σημειωθεί ότι την εκδήλωση παρακολούθησαν δεκάδες Αιγυπτιώτες και μη, ενώ τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της Κυβέρνησης, τους Πατριαρχείου Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής και οι Πρόεδροι της Ελληνικής Κοινότητας Αλεξανδρείας και Καΐρου.      

.