“Παιχνίδια..πριν το καλοκαίρι” στο Δημοτικό Σχολείο Κωφών & Βαρηκόων Αργυρούπολης

Η Ομάδα Τέχνης Πάροδος έκλεισε και για φέτος τις συναντήσεις θεατρικού παιχνιδιού στο Δημοτικό Σχολείο Κωφών & Βαρηκόων Αργυρούπολης

Η Ομάδα Τέχνης Πάροδος έκλεισε και για φέτος τις συναντήσεις θεατρικού παιχνιδιού στο Δημοτικό Σχολείο Κωφών & Βαρηκόων Αργυρούπολης

Η Ομάδα Τέχνης Πάροδος για δεύτερη συνεχή περίοδο συνεργάστηκε με το Δημοτικό Σχολείο Κωφών & Βαρηκόων της Αργυρούπολης.

Στο πλαίσιο της καλλιτεχνικής έκφρασης των μαθητών Δημοτικού Σχολείου Κωφών Αργυρούπολης, η Ομάδα Τέχνης Πάροδος, σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς, οργάνωσε σειρά θεατρικών παιχνιδιών για τους μαθητές.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η δράση που απευθύνθηκε στους μεγαλύτερους μαθητές, καθώς αναπτύχθηκε από κοινού με μαθητές της ΣΤ' τάξης του 70ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών. 

Οι αυτοσχέδιες θεατρικές πράξεις που δημιουργήθηκαν με κέφι και ενθουσιασμό κατά την διάρκεια των θεατρικών παιχνιδιών, απετέλεσαν τη βάση για τη δημιουργία σύντομων θεατρικών πράξεων που παρουσιάσθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας 6/6/2016 στο αμφιθέατρο του Σχολείου Κωφών & Βαρηκόων στην Αργυρούπολη και παρακολούθησαν γονείς, εκπαιδευτικοί και φίλοι των μαθητών.

Την όλη δράση χαιρέτησαν οι διευθύντριες κυρία Πέλλη Τσαγκαρίδου (Δημ Σχ Κωφών) και Αντιόπη Φραντζή (70οΔημ Σχ Αθηνών) καθώς και ο κύριος Ανδριανός Μουταβελής (Σύμβουλος Εδική Αγωγής).

Από την Ομάδα Τέχνης Πάροδος τον σχεδιασμό και την οργάνωση είχαν ο Ηλίας Πίτσικας με την υποστήριξη της Ελένης Βασιλονικολού, της Χριστίνας Ανδρικοπούλου και του μουσικού Γιάννη Σφυρή.

Στην εμψύχωση και στις ερμηνείες συμμετείχαν οι:  Θέμης Τσικριτσής, Αναστασία Σαμαρτζή, Αφροδίτη Αργύρη, Μιχάλης Σαχάς και Αριάδνη Κουρεμένου.


Φωτογραφίες

.