“Ψάχνοντας το θησαυρό του Φαγιούμ”

"Ψάχνοντας το θησαυρό του Φαγιούμ" με την Ομάδα Τέχνης Πάροδος

Με ένα ιδιαίτερο πορτρέτο του Φαγιούμ, που φιλοτέχνησε  εικαστικός Μάρθα Τζαβάρα, η Ομάδα Τέχνης Πάροδος συμμετείχε στις εικαστικές εκδηλώσεις που οργανώθηκαν από το Μορφωτικό Κέντρο της Πρεσβείας της Αιγύπτου σε συνεργασία με την Εταιρεία Λόγου και Τέχνης.

Το Μορφωτικό Κέντρο της Πρεσβείας της Αιγύπτου στο πλαίσιο των εικαστικών εκδηλώσεων που οργάνωση σε συνεργασία με την Εταιρεία Λόγου και Τέχνης από 22/2 έως 8/3/2017, προσκάλεσε την Ομάδα Τέχνης Πάροδος να οργανώσει ένα θεατρικό παιχνίδι για τα παιδιά της Αιγυπτιακής κοινότητας της Αθήνας. 

Η εκδήλωση οργανώθηκε με επιτυχία την Παρασκευή 10 Μαρτίου στις 17:00 στην αίθουσα του Μορφωτικού Κέντρου με την συμμετοχή αρκετών παιδιών που ενθουσιάστηκαν. 

Τίτλος του δρώμενου ήταν "Ψάχνοντας το θησαυρό του Φαγιούμ", την εικαστική επιμέλεια είχε η Μάρθα Τζαβάρα και στην μετάφραση από τα Ελληνικά στα Αραβικά είχε η Φλώρα Κάβουρα.

Από την πλευρά της Ομάδας Τέχνης Πάροδος συμμετείχαν οι Ελένη Καλογιάννη, Νιόβη Ρέλλα, Αναστασία Σαμαρτζή, Γιάννης Μπρουκλόγιαννης, Δημήτρης Καραντζάς, Γιώργος Μενεγάκης, Γιάννης Σφυρής και Ηλίας Πίτσικας.


Φωτογραφίες

.