Κλείσιμο θεατρικού παιχνιδιού στο Μαράσλειο

Κλείσιμο θεατρικών παιχνιδιών με την Ομάδα Τέχνης Πάροδος, για το 2016-2017 στο Μαράσλειο

Παιδιά και εκπαιδευτικοί συμμετείχαν από κοινού σε θεατρικό παιχνίδι που οργάνωσε η Oμάδα Tέχνης Πάροδος.

Η Ομάδα Τέχνης Πάροδος από τον Οκτώβριο του 2016, για τέταρτη συνεχή σχολική περίοδο, οργάνωσε σε εβδομαδιαία βάση, σειρά θεατρικών παιχνιδιών για τους μαθητές του 10ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αθηνών που στεγάζεται στο Μαράσλειο. Στα θεατρικά παιχνίδια αυτά από τον Μάρτιο του 2017, προστέθηκαν και οι μαθητές του τριθέσιου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Αθηνών.

Την Πέμπτη 1/6/2017 στις 11 π.μ. με προσκεκλημένους τους γονείς των μαθητών και των δύο σχολείων στο αμφιθέατρο της Μαρασλείου Σχολής, οι μαθητές με την ενθάρρυνση και την συμμετοχή των μελών της Ομάδας Τέχνης Πάροδος παρουσίασαν με ενθουσιασμό ένα ανοικτό Θεατρικό παιχνίδι βασισμένο στον ερχομό του καλοκαιριού. Οι στίχοι των τραγουδιών που παρουσιάστηκαν ήταν της Μαρίας Μενεγάκη και Χριστίνας Ανδρικοπούλου, ενώ τη μουσική έγραψε ο Γιάννης Σφυρής.

Στη λήξη της πιο πάνω εκδήλωσης ο Ηλίας Πίτσικας, που είχε τον σχεδιασμό και τον συντονισμό της συνολικής ετήσιας δράσης, ευχαρίστησε τις διευθύντριες των δύο Σχολείων, τους εκπαιδευτικούς και τον Σύλλογο γονέων του 10ου Ειδικού Σχολείου για την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία που επέδειξαν κατά την διάρκεια της και της φετινής περιόδου. 

Στην όλη δράση βασικό ρόλο εμψύχωσης από την Ομάδα Τέχνης Πάροδο είχαν οι Ελένη Καλογιάννη και Δημήτρης Καρατζάς, ενώ εναλλάξ συμμετείχαν οι Αναστασία Σαμαρτζή, Θέμις Τσιγκριτσή, Μιχάλης Σαχάς, Αφροδίτη Αργύρη, Κατερίνα Λίλιου, Μαρία Γεωργά, Κωνσταντίνος Δαμιανάκης.

 

.